Udskiftning af vinduer og døre af erfaren fagfolk

Hos Gunnars Glas A/S har vi mere end 30 års erfaring inden for glarmester-, snedker- og tømrerfaget. Så udskiftning af vinduer og døre er absolut noget af det vi ved mest om. Vi er beliggende i Holstebro. Vi servicere desuden kunder i bla. Struer, Lemvig og Herning, men kører gerne længere.

Der skal være en sammenhæng mellem husets stil og døre og vinduer. Moderne panoramaruder er for eksempel flotte i den moderne villa, men helt forkert i den gamle Patriciervilla. Små bondehusvinduer passer til det gamle bondehus, men bestemt ikke i 70’er-villaen. Så selvom udskiftning af vinduer altid pynter på huset, skal det stadig være nogle, der er tro mod husets stil.

Gunnars Glas A/S er medlem af Håndværker GarantiGlarmesterlauget og Energivejleden, og vores kunder giver os 4,8 ud af 5 stjerner i anmeldelser. Så du kan trygt vælge os til at til din vinduesudskiftning eller vinduesmontering.

Vores speciale er udskiftning af vinduer og døre

Vi har god erfaring med valg af de helt rigtige vinduer og døre, og vi rådgiver dig gerne om udseende, så det hele matcher og vi sikrer et flot resultat.​

Vi har i mange år samarbejdet med vinduesfabrikken Protek i forbindelse med udskiftning af vinduer, men kan naturligvis også levere andre vinduesfabrikater. I nogle tilfælde kan den bedste løsning være at renovere de gamle døre eller vinduer, og det tager vi os selvfølgelig også af.

Vi har en energivejleder ansat, der gerne rådgiver om energioptimering. Ofte kan der være mange penge at spare på energiforbruget ved at skifte de gamle utætte vinduer ud med energirigtige termoruder.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder hos os

Overvejer du udskiftning af vinduer eller døre, så tøv ikke med at kontakte os eller besøge os for at få råd og vejledning til at tage det helt rigtige valg. Vi kan altid finde en god pris eller et godt tilbud til dig.

Ring til os på telefon 97 41 05 85. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​