Ombygning med råd og vejledning​

En tilbygning, renovering eller ombygning kan ændre et hus fuldstændigt. Måske passer dit hus ikke længere til familiens behov, måske er det ved at være ude af trit med tiden, eller måske mangler I simpelthen plads.

Hos Gunnars Glas giver vi gerne råd og vejledning, hvis du overvejer at gøre noget ved dit hus. Måske er der muligheder, som du ikke lige selv har fået øje på, som vi kan se, fordi vi har mange års erfaring med ombygning i værktøjskassen.

Se mulighederne med en ombygning

Ofte er det husets badeværelse eller køkken, der først trænger til den helt store omgang. Frem for blot at renovere rummet kan en ombygning være det, der ændrer rummet markant og giver både rummet og huset karakter.

Det kan være, at et tilstødende værelse kan lægges til køkkenet eller badeværelset, så I endelig kan få det store samtalekøkken eller velværebadeværelse, som I drømmer om.​​

Det kan også være, at I har værelser nok i huset, efter at børnene er flyttet, og nu drømmer I om et større soveværelse. Med en ombygning, hvor værelser lægges sammen, kan det lade sig gøre.

Er huset stort nok, men mangler I alligevel plads de rigtige steder, kan en ombygning måske rette op på det. Der er måske mulighed for at lave en tilbygning til huset, så I ikke behøver at flytte for at få plads nok.​​

Råd, vejledning og et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få gode råd og vejledning, hvis du overvejer en ombygning i dit hus. Vi kommer gerne forbi og kigger på opgaven og giver et helt uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefonen 97 41 05 85. Vi arbejder i Holstebro, Struer og Herning.

Beslutter du dig for en ombygning, står vi gerne for hovedentreprisen, så du kan nøjes med én kontakt undervejs i byggeprojektet.​​