Glasværn opsættes for private og erhverv

Montering af glasafskærmning

​Kunne du tænke dig at få monteret et glasværn på din altan, din terrasse eller måske ved din trappe i boligen eller virksomheden, og leder du i den forbindelse efter en erfaren glarmester, der kan udføre arbejdet? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Gunnars Glas A/S tilbyder vi blandt andet opsætning af glasværn indendørs såvel som udendørs for både private boligejere og forskellige former for erhvervskunder. Vi kører ofte ud til opgaver for kunder i Holstebro, Struer og omegn, men vi kører også gerne længere, hvis der er behov for vores hjælp et andet sted.

Vi er medlem af både Håndværker Garanti og Glarmesterlauget, og vi har mere end 30 års erfaring som glarmester, hvilket gør os i stand til at varetage både store og små opgaver for vores kunder. 

Få opsat et flot rækværk i glas

Glasværn er en utrolig populær løsning blandt både privatpersoner og erhvervskunder, og det er der flere gode grunde til. Først og fremmest er et glasværn en meget flot og enkel løsning, der samtidig ikke fjerner udsigt eller giver en følelse af, at området bliver ”lukket inde”.​

​Et rækværk i glas kan monteres mange forskellige steder, men det er særligt populært i forbindelse med:

  • ​Rækværk til terrasse
  • ​Rækværk og gelænder til altan
  • Rækværk til trappe.

Vi anvender de bedste materialer

Når det kommer til glasværn, er det utroligt vigtigt, at materialet er ekstremt holdbart, da glas i sig selv nemt kan gå i stykker. Både din og andres sikkerhed er i top, når du vælger at lade os stå for monteringen af et glasværn. Vi anvender kun de bedste materialer og mærker på markedet, idet vi ønsker at levere den højeste kvalitet til vores kunder. Derfor kan du for eksempel vælge mellem hærdet glas eller sikkerhedsglas.

Du kan både vælge mellem almindelig klart glas og matteret glas.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få beregnet en pris på et glasværn til din trappe, din altan, din terrasse eller et helt fjerde sted.​