Renovering kan give dit hus nyt liv​

Har du købt et hus, der trænger til en større renovering, før det kan blive dit drømmehus, eller trænger dit eget hus efterhånden til en større omgang, så det er up to date og tidsvarende, så kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dit hus.

Vi har årelang erfaring med renovering og ved, hvordan man med forskellige løsninger kan skabe helt nye og spændende rum. Vi står klar om du har brug for en tømrer eller glarmester.

Tag os med på råd

Måske skal der væltes en mur, så det lille køkken sammen med et tilstødende værelse kan blive til et stort og moderne køkkenalrum. Måske kan to små værelser blive til et dejligt stort soveværelse. Mulighederne er mange og ofte hjælper det at få erfarne håndværkere med på råd

Vi deler gerne ud af vores erfaring og giver råd og vejledning om de rigtige valg inden for renovering.​​​

Lad os stå for renovering og hovedentreprisen

Vi tager os af alle renoveringsopgaver, hvad enten det er et enkelt rum, der skal renoveres, eller hele huset der skal bygges om.

Vi står gerne for hovedentreprisen, når du skal have foretaget en større renovering. Så står vi for koordineringen og kontakten med de andre håndværkere.

Vi har en række faste samarbejdspartnere, som vi gerne anbefaler. Det er håndværkere, der ligesom os lægger vægt på høj kvalitet og faglighed, så du får et resultat, du bliver glad for.

Vi arbejder overalt i Holstebro, Struer og Herning med renovering. Kontakt os på telefon 97 41 05 85 for et uforpligtende tilbud samt vejledning og rådgivning.