Tømrerarbejde i Holstebro, Struer og Herning

Hos Gunnars Glas har vi mere end 30 års erfaring inden for tømrer-, snedker- og glarmesterfaget.

Igennem de mange år har vi lavet tømrerarbejde inden for alt fra nybyggerier til større og mindre renoveringsopgaver, vedligeholdelse og istandsættelse.

Alt vores tømrerarbejde udføres ud fra devisen om høj kvalitet og faglighed, så resultatet kan blive et, som både kunden og vi kan være tilfredse med.

Alle former for tømrerarbejde

Vores erfarne tømrere laver alle former for tømrerarbejde – lægger nyt tag eller renoverer det eksisterende tag, laver tilbygninger og ombygninger, bygger garager og udhuse osv. Til det indvendige snedkerarbejde i huset har vi en række dygtige snedkere.

Glarmesterarbejdet klarer vores glarmester. Hos vores energivejleder kan du få gode råd om energioptimering. Ofte er der mange penge at spare ved at gøre huset mere energirigtigt.​​

Ved større projekter med tømrerarbejde eller nybyggerier står vi gerne for hovedentreprisen.

Så sørger vi for kontakten og koordineringen med de andre håndværkere, så projektet skrider planmæssigt frem, og alt bliver, som det skal være.

Vi har en række faste samarbejdspartnere, som vi gerne anbefaler. Det er virksomheder, der ligesom os lægger vægt på kvalitet og professionelt arbejde.

Kontakt os omkring tømrerarbejde og hør nærmere

Vi kan lave alle former for snedkerarbejde, glarmesterarbejde og tømrerarbejde, Vi kommer gerne forbi og kigger på opgaven og giver et helt uforpligtende tilbud, inden du bestemmer dig.

Du kan kontakte os via kontaktformularen eller ringe på telefon 97 41 05 85 hvis du har brug for tømrerarbejde.