Glarmester og glasmester med mange års erfaring

Hos Gunnars Glas A/S har vi stor erfaring som glarmester – faktisk mere end 30 år, og vi kan lave alt inden for glas, ruder og spejle til private og erhverv. Vi er beliggende i Holstebro. Vi servicere desuden kunder i bla. Struer, Lemvig og Herning, men kører gerne længere.

Som glarmester udskifter vi smadrede og punkterede ruder, ligesom vi kan udskifte ældre ruder med termoruder, så du kan spare penge på din regning.

Vi kan naturligvis også udskifte vinduer, herunder gamle enkeltlagsvinduer, forsatsvinduer og andre vinduer, der behøver en tiltrængt energioptimering. Virksomheder og udsatte boliger kan endvidere drage fordel af en udskiftning af sikkerhedsruder og brændglas. Dette klarer vores glarmester for dig.

Alt vores arbejde som glarmester bliver altid udført i højeste kvalitet og med de bedste materialer og mærker, hvilket især har betydning i forhold til energioptimering.

Gunnars Glas A/S er medlem af Håndværker GarantiGlarmesterlauget og Energivejleden, og vores kunder giver os 4,8 ud af 5 stjerner i anmeldelser. Så du kan trygt vælge os som glarmester eller glasmester til dit næste projekt.​

Din lokale glarmester opsætter praktiske og smukke glas og spejle

Interiørglas bliver ofte brugt i virksomheder, men mange private hjem har også interiørglas, herunder særlige spejle. Private benytter typisk interiørglas til badeværelser og køkkener, mens virksomheder oftest bruger glas som praktiske skillevægge eller i forbindelse med skranker eller lignende i butikker og på kontorer. Vi opsætter også gerne et flot glasværn på din altan eller terrasse. Vores glarmester og glasmester klarer enhver opgave for dig.

 

Ring og hør mere om vores ydelser og priser

Som glarmester bruger vi altid gerne tid på service og på at rådgive vores kunder om, hvad der vil være den bedste løsning på lige netop din opgave. Vi sender gerne en glarmester ud for at se på opgaven. Du er også altid velkommen til at besøge os for at få et uforpligtende tilbud – ligegyldigt om der er tale om små eller store opgaver.​

Ring til os på telefon 97 41 05 85. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig.

​Holstebro Finercentral overtager rammeafdelingen​

Holstebro Finercentral meddeler at der i uge 4 er nedlukket for indramning da de skal flytte i nye lokaler.

Herefter foregår produktionen på Niels Ebbesens Vej 26 og opstart er mandag d. 31 januar 2022

​Åbningstider:

Mandag 12.30 – 16.00 og torsdag 12.30 – 16.00

Begge dage vil Flemming være til stede i billedrammeriet.

Derudover kan han kontaktes via mail eller sms, hvor han vil svare hurtigst muligt.

Mail: mail@finercentral.nu og Mobil: 24985588